Bukan Kerana Sabah

Dah alang-alang cerita pasal wanita Sabah kat bawah tu, gatal pula rasanya… Eh? Aiyaaarrrkkk…! Maksud aku, gatal pula rasa nak menulis dan merapu sikit pasal isu yang samalah! Bengong…

Yup… awek Sabah memang macam sambal tumis ikan cencaru — menepati cita rasa akulah. Saiz. Tinggi. Comel. Hiii…! Geram..! Kolej dekat ofis ni memang majoriti student Sabah dan berjantina awek pula! Aku tau dia orang awek dari bukti prima facie. Bukti fizikal belum try lagi. Mungkin sebelum puasa ni kalau tak ada aral melintang. Bila bersembang masa sarapan… adusss… Tetiba je rasa macam nak masuk hospital.

Jadi betul ke lelaki memang akan susah nak bertahan dan palng senang tersungkur kecundang dengan awek Sabah? Entahlah. Buatlah statistik kalau nak tau sangat. Yang aku tahu, rata-rata pertanyaan “Kamu ni orang mana?” atau “Kamu orang Sabah ke?” atau yang seberadik macam tu bukanlah antara pertanyaan lelaki sebelum buat keputusan untuk terpikat mahupun memikat. Awek Indon pun dia orang sapu. Awek Myanmar pun boleh. Awek Cina pun ada selera. Awek India pun boleh keras. Bahkan kalau awek tu penkid sekalipun boleh kasi dia orang tegang tau! Tak percaya suruhlah penkid tu telanjang depan dia orang. Suruhlah. Suruh telanjang depan aku pun tak apa. Aku rela! Aku sudi!

Advertisements

10 Respons to “Bukan Kerana Sabah”

  1. ehehe… penkid pun ade bijik… tak salah kalau layan…. ahahaa…

  2. Betul tajuk kau ni….bukan….sebab lelaki memang senang kecundang, memang dah macam tu, dan turning point bila response bagus

  3. jiwa ini milik insan lemah…..

  4. tapi awek dalam gambar pertama tu memang cun. dari filem forgetting sarah marshall rasanya.

    • Yup! Betul! Wa memang minat dia! Minat secara seksual… eheks… Nama dia Mila Kunis. First tengok dia dalam siri TV That 70’s Show… ohhh… memang jelita!

  5. huhuhuh, awek borneo mmg ganteng bro….

    • Ganteng tu haper? Ni bukan sukatan untuk beras kan? Tapi awek Borneo memang menepati cita rasa beta! Sangat menepati! Tapi kalau bagi awek lain pun wa sebat juga… aiyaaarrrkkk…!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: