Ehem… Kopi Campur Teh…

Betul ke “kopi-kopi kuat” tu memang betul boleh bagi “kuat”? Kopi kuat untuk bagi kuat jantan le. Betul ke? Well, at least dalam bentuk minuman yang boleh dinikmati, kan? Tidaklah dalam bentuk pil atau kapsul. Yang dalam bentuk minyak atau losyen sapu pun ada. Silap-silap sapu naik syok terus tak sempat bertikam… eheks… Aiyaaarrrkkk..! Sekarang ni dalam bentuk tisu basah pun ada. Balut kat situ dalam dua tiga minit katanya. Balutlah… Asalkan jangan lupa nak buka balutan tu sebelum memasukkan hasyafah ke dalam faraj. Karang tertinggal tisu tu kat dalam pandai-pandailah selongkar sendiri nak korek keluar.

Apa-apa ajalah. Anyways, kenapa minuman kuat semuanya jenis kopi? Dalam bentuk teh ada tak? Ada orang yang memang tak boleh minum kopi. Teh aja. Pening-pening lalat taik kalau minum kopi katanya. Hari tu sorang kenalan bagi tau tentang kopi dan teh. Katanya semua jenis kopi memang boleh kasi “kuat” disebabkan bahan semula jadi dalam kopi tu. Bahan apa tu? Entah. Tak taulah tapi memang adalah dalam semua jenis biji kopi. Tu katanya. Kalau teh pula memang tak digalakkan untuk lelaki. Kenapa? Sebab teh akan menyebabkan kepala bana jadi sensitif, katanya. Bila sensitif, tak tahan. Cepat sedap sampai kemuncak.

Kepada peminat teh tarik jantan… WASPADA! Kalau kenalan aku tu benar, anda sudah kurang ‘jantan’… ekekekekekekeke… Anyways, kurangkan teh tarik sebab teh tarik boleh menyebabkan diabetes dan orang yang diabetes biasanya akan mengalami mati pucuk atau lemah pucuk dan pucuk ini tidak merujuk kepada pucuk paku mahupun pucuk bebuas untuk dibuat ulam adanya.

Advertisements

8 Respons to “Ehem… Kopi Campur Teh…”

  1. gua yang gemar teh tarik ni menghampiri ke arah mati pucuk??? owh teh tarik gua kelat la lepas ni.. BERAK KERAS!

    • Bro, bergantung kepada tahap umur. Kalau masih muda bertenaga, rasa-rasanya lebih rela buasir daripada mati pucuk! Sanggup ke tengok awek bergetah dan berair depan mata merengek minta dipuaskan oleh kita tapi kita tak dapek nak nolong? Aiyaaarrrkkk…!!!

  2. kopi untuk berjaga malam bro…..

    mencegah mengantuk….

    • Ramai gak orang kata camtu. So aku pun try le masa student dulu. Tak jadi pun. Barangkali kopi yang aku try tu tak cukup kaw dan tak cukup banyak kut? Even sekarang ni pun aku memang suka minum Nescafe waktu malam. Bila tidur elok je lena… eheks…

  3. Elehhhh kalu gemor Teh Tarik pun bukan jaminan boleh jadi handal “tarik” elehhhh…

    • Errr… “tarik” apa ni kak? Tarik selimut wa memang handal walaupun biasanya memang tak gemar berselimut bila aksi menjadi semakin hangat dan panas… eheks…!

  4. Memang betul cuma kopi je boleh buat yang kendur jadi kuat. Saloah satu sebab dia gelap. So orang tak tahu kaler sebenar. Memang skrg ada kopi boleh jadi alat bantuan/sokongan kepada yang berumur utk beraksi lincah di katil. Aku pernah cuba dan kalau tak kena 2 kali aku pening sampai pagi.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: