Adult Sex Toys

Entah sejak bila ada ni pun aku tak perasan. Barangkali dah lama tapi aku yang tak peka kut? Walhal setiap hari aku lalu jalan ni bila pergi pejabat. Tapi tadi kebetulan aku berhenti kat spot ni masa lampu isyarat merah. Ternampak iklan ni. Ada yang nak try? Apa benda yang depa ni jual sebenarnya ek? Ceritalah kalau hangpa dah try…

By the way, siapa lagi selain “adult”? Untuk kanak-kanak ada ke…? Bior bebenor yop!!!

12 Respons to “Adult Sex Toys”

  1. ini cobaan bulan posa….

    lepas posa takda la iklan tu….

  2. kat keramat ngan bangi pun ada iklan nih. macam gampang.

    • Huh? Waaa… maknanya ni nationwide nih… Maknanya memang sah berlesen le tu. Wokeh! Kalau sah berlesen kita bebas ke kedai tu!

      Kat mana kedainya ni? Atau tak ada kedai? Order melalui telefon? Pastu bayaran? Jeng jeng jeng… senang-senangf boleh kena kencing camni… Dan sememangnya kencing menggunakan anatomi yang boleh menggunakan sex toy… perghhh…

  3. lu snap time balik terawikh ???

  4. Adult toys kat sini refer pada pompuan la bukan toys toys tu. Kau order ubat kuat, dorang offer pompuan. Kalau setuju dorang hantar ubat kuat dan pompuan utk test. Kalau seronok, boleh beli lagi. Jgn order ubat kuat kalau berada di rumah bersama keluarga.

  5. Tak boleh pilih. Dia kata semua benda sama. Recycle tak de yang repair. Tapi kami mesti pilih bank rakyat.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: