Jamuan Aidilfitri dan Ulang Tahun

Dah berapa banyak open house yang kau orang dah tandangi ek? Sejak bila masuk kerja semula? Dah takat mana produktiviti? Berapa kilo sudah tambah? Puasa 6 sudah berapa hari?

Apa-apa hal pun, open house masih berterusan. Tetiba Permaisuri beta bertitah nak buat juga. Huh??? Bior bebenor mike??? Eloklah, katanya, sebab untuk Putera Puteri setiap seorang biarlah merasa sekali parti hari jadi. Memang biasanya bila dah usia lima tahun Ummi dia orang akan buat satu majlis. Kali ni giliran Aiman Azizy. So? 2-in-1. Jamuan Aidilfitri dan ulang tahun. Puja umur, bak kata dialog dalam Tiga Abdul.

Ofkoz jemputan terhad je. Tak mampu… uhuk…!

2 Respons to “Jamuan Aidilfitri dan Ulang Tahun”

  1. dari kami yang mungkin datang akan menyebabkan lebih had…

    selamat hari raya dan semoga bijak,pandai dan lebih segalanya dari abah dia kepada Aiman Azizy kemudian hari.

    dari pakcik gafa-ro

    • InsyaAllah… Amiiinnn…! Hampir semua bekas dan mantan staf aku (yang tak pernah jadi gefren dan rakan tidur aku… uhuk!) setiap kali berjumpa dengan family aku selalu cakap benda yang sama dengan apa yang lu cakap tu, tetapi ada tambahan — “Jangan ikut perangai abah dia sudah!” Adoi laaa… Tapi sejujurnya wa bersetuju dengan permintaan dan harapan dia orang tu… ekekkekekkekeke… aiyaaarrrkkk…!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: