Berak Tengah Jalan

Okey sahabat… aku minta maaf sesangat sebab tak tau pasal Nabil dan Irma sebelum ni. Ingat hobi aku ke ambil tahu siapa awek atau balak orang lain? Pekejadahnye? Irma yang mana ek? Dan kau sebut Qasha? Qasha yang mana ni ek? Dia orang bercium? Ada gambar tersiar dalam akhbar sebelum ni? Nabil menafikan? Superimpose, katanya? Dan Nabil putus dengan Irma sebab Qasha? (By the way, Nabil dengan Irma ni couple ek? Dah berapa lama ek? Dah plan nak kahwin ke?)

Anyways, memang akhbar laporkan benda-benda macam ni, kan? Boleh naik jualan, gitu. Kira macam mengaibkan oranglah ni. Senonoh ke perangai mengaibkan orang ni? Tapi kan, kata orang tu pula, dah orang tu sendiri yang buat benda mengaibkan depan orang lain. Sendiri cari pasal buka aib sendiri, katanya. Lu pikirlah sendiri, katanya.

Tapi kan, bila orang lain berak tengah jalan, kenapa orang lain pula sibuk nak kutip buat makan? Lebih baik kutip dan buang jauh-jauh lantas dicuci dan dibersihkan jalan tu supaya orang lain boleh lalu-lalang dengan selesa… kan? Kan? Bukan ke? Ke? Entahlah ek… Otherwise, biarkan ajalah taik tu kat tengah jalan tu. Jangan sendiri pijak sudah! Kan? Bukan ke? Ke?

Errr… ada sesiapa yang ada contact number atau emel Irma tak…? Ada…? Contact number atau emel Qasha ada?

16 Respons to “Berak Tengah Jalan”

  1. knape berak tgh jln.?
    beraklah di tandas awam

    • Yup… benar sekali… Tapi kekadang yang berak tengah jalan tu mungkin terkincit, mungkin tak sempat, mungkin tandas penuh, mungkin tandas rosak, mungkin tak cukup duit nak bayar masuk tandas awam, atau mungkin simply dia bongok… eheks…

      Apa-apa hal pun, siapa pun yang berak tengah jalan, rasa-rasanya macam tak stim dan tak ghairah le pulok nak kita khabarkan pada orang lain… kan? Kan?

  2. detik2 terakhir bekerja di company Indah ke?

  3. Bro, jgn citer atas jln.. Kau pernah terberak dalam slua..? Kwang3x

  4. Cit… Tanya sejengkal jawap sedepa… Wet dream ke ahakkk…!

  5. SAPA QASHA nih? Tak pernah dengar nama ponggggggggggggg…!

  6. Ahadiat tu gua penah pergi umah dia.. Tapi terang wa cakap.. Takat ni buku melayu.. Wa beli lu punya jer.. Sampai 2.. Buku ahadiat ada byk kat umah.. Sister in law wa fan club dia kut.. Asyik beli buku dia jer.. Nantila wa brainwash dia suruh beli buku lu lak.. Ada masyukk..?

    • Beli? Buku wa yang mana lu beli? Aku sure salah satu mesti UKDA kan? Eheks…

      Lu brainwash la dia beb. Wa bagi lu 1 novel Najwa Aiman atau Aimy Najwa amacam? Hehehehehehe…

  7. Nanti aaa wa try…

  8. Canteeekkk… Biar aku baca dulu.. Signed copy..?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: