Struktur Organisasi Apa Ni?

Aku rasa-rasalah — sama ada rasa dengan tapak tangan, hujung jari, hujung lidah mahupun anatomi lain di badan, lebih-lebih lagi rasa-rasa dengan fikiran dan hati — suatu hari nanti bebudak yang memandu kereta takkan tahu jadah mender benda dalam gambar ni kan? Kan? Bukan ke? Ke?

Sedangkan sahabat aku yang aku pernah ceritakan tentang ortodoks check semua pintu keretanya berkunci setelah menekan central locking di remote kontrol pun dah guna kereta auto-transmission sekarang tau… Dia tu le… Dia tu… Yang dulu tak mahu kereta auto-transmission sebab dia kata kereta automatik tak best, tak thrill dan kaki kiri tak aktif, tangan kiri tak aktif, yang memang ortodoks tahap dewa sup bunjut tu…

10 Respons to “Struktur Organisasi Apa Ni?”

  1. I don’t know what to say…:)

  2. haha…kak zah…

  3. zaman sekarang org guna paddleshift dah…tapi kereta aku yang second hand tu manual, tiap pagi eksesais kaki kiri..hehehe…

  4. tapi kalau manual pon kerap gak senaman tangan kiri…..:p

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: