Keindahan Di Sebalik Keindahan

Over the Rainbow

Somewhere over the rainbow
Way up high,
There’s a land that I heard of
Once in a lullaby.

Somewhere over the rainbow
Skies are blue,
And the dreams that you dare to dream
Really do come true.

Someday I’ll wish upon a star
And wake up where the clouds are far
Behind me.
Where troubles melt like lemon drops
Away above the chimney tops
That’s where you’ll find me.

Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly.
Birds fly over the rainbow.
Why then, oh why can’t I?

If happy little bluebirds fly
Beyond the rainbow
Why, oh why can’t I?

Song: Harold Arlen
Lyrics: E.Y. Harburg
Singer: Judy Garland

19 Respons to “Keindahan Di Sebalik Keindahan”

  1. Lagu zaman tok nadok la ni…

  2. Bau bau ekzos ngan castrol.. Kwang3x

  3. bau gadis bro lagi best dari kanabis

  4. Betoiii… Wa sokong…

  5. Wakaka.. Lu jgn bro.. Terlajak perahu.. Hanyut bro..

    • Perahu memang dah pernah terlajak 2 kali kat Taman Tasik Perdana — sekali masa dengan Ms Biawak. Kali kedua dengan… hmmm… wa rasa sungguh tak bijak nak dedah identiti awek tu kat sini… ehem!

      Tapi kalau terlajak yang selain perahu tu memang banyak kali! Wa pun tak terkira dah berapa kali. Berjenis-jenis hotel, tapi yang famous sekali of koz — Hotel Puduraya … eheks!

  6. Tak tahu la aku bab bau2 ni. Tapi kalau dlm 18 ke 20 tu, bau masih mencekik hidung dan aku pernah nasihat dorang duduk jauh2. Tapi bila dah berduit dan umur 21 baru OK.

    • Aku cukup tak suka perempuan yang diselaputi perfume semasa duduk ringan-ringan apatah lagi berat-berat dengan aku. Tak tau kenapa. Dua orang awek pernah kata selera aku ni pelik. Ya ke? Seriously kalau dalam keadaan berahi dan ghairah dengan perempuan (sama ada perempuan halal mahupun perempuan haram… eheks… adoi laa…!) aku sangat sangat sangat suka banget teramat pada bau semula jadi dia orang. Aku tak mau dia orang pakai apa-apa perfume. Dan aku tak mau dia orang pakai apa-apa mekap. Aku nak everything natural. Pelik ke…?

  7. Aku ada nampak ms biawak… Kat mana ek…?

    • Aku pun pernah gak nampak beberapa kali. Dalam KTM KOmuter dua kali rasa-rasanya. Masa tu dia tengah mengandung. Memula aku nampak lengan dia je sebab muka terselindung sebalik kerusi. Kenal banget lengan tu. Lepas tu memang kompem dia masa turun kat stesen Bank Negara. Kali terakhir nampak dia kat KFC Pusat Bandar Damansara. Nak buat passport agaknya. Tak pun IC anak dia. Dok kat Jalan Warkah Taman TTDI Jaya.

  8. La siap tahu alamat.. pi ke..? Private investigasi …

  9. Nape.. Lengan dia ada apa?

    • Lengan dia ada apa? Ekekekekekek… Hanya orang yang diberi belek, tenung, pegang, genggam dan rasa saja yang boleh dapat tahu kat lengan dia ada apa… ekekekekekekeke…

  10. La ingat tadi ada kurap ke panau ke..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: