Kekadang…

Kekadang lelaki pun macam perempuan datang bulan — mood berubah-ubah tak tentu pasal. Biasanya sebab gangguan emosi. Gangguan emosi biasanya memang tak menyeronokkan langsung. Tak seperti gangguan seksual, kan? Kan? Elok disumpah jadi katak.

Kekadang perempuan pun macam lelaki yang tak berperasaan. Tak tahu sama ada sebab datang bulan atau datang bodoh. Buta hati membaca perasaan orang. Bodoh bongok tak tahu macam mana sepatutnya melayan orang yang berkeadaan memerlukan. Tak serik-serik menipu membelit lidah jadi munafik. Kalau belit lidah orang lain sambil telanjang sedap le juga. Sebab musabbab terlalu seronok untuk kepentingan diri sampai terlupa ada orang lain dah mengorbankan apa yang tak sepatutnya dikorbankan. Elok disumpah jadi janda atau andartu atau mandul atau cacat anggota tubuh seumur hidup.

Kekadang persetubuhan haram jauh lebih lazat daripada persetubuhan halal. Tapi apa-apa hal pun kedua-duanya jauh lebih sedap daripada bersetubuh dengan diri sendiri atau berpeluk tubuh, kan? Bukan ke? Ke?

21 Respons to “Kekadang…”

  1. adei pedih nih…

  2. Wey chess ada salib.. Zaman dulu.. Kena potong ni.. Aaaa mula la fikir hijau tu..

  3. Kena asah keris la dulu.. Keris kontot.. Tapi adala 6 inci..

    • Keris…? Ni dah macam zaman A-Level… Raja segala senjata — Tekpi. Tapi bila ditanya boleh tak tangkis peluru, Uncle Bob kata cubalah dulu tengok boleh ke tak… adoi laaa…

  4. sentiasa mahu itu la paling baik. Sihat.

    • Wa pernah cakap pada sorang member suatu masa dulu masa makan kat restoran di USJ. Sentiasa mahu tu initial indicator bahawa fizikal masih normal. Tapi “mahu kat siapa” tu yang jadi crucial indicator tentang kesihatan emosi pula… aharks..! Errr… betrul ke teori aku tu? That was almost 20 years ago. Dan aku masih fikir teori aku tu betul sampai hari ni. Betul ke?

  5. Kuntau tekpi… Tak sempat masuk.. Masuk silat sapik kalo… Ada suara smbang yg kate.. Sepit telo… Cit kureng asem btoi…

    • Ekekekekekekeke… serius…? Aku tak pernah dengar le pulok orang sebut macam tu masa tu. Pantang berguru mempersendakan seni silat orang lain tau… Sepit telo…? Ekekekekekkekekekekekekke… ekekekekekkekekekekeke… ekekekekekekek.. Sakit weh kalau telo kena sepit! Ekekekekekekekekeke…

  6. Ala bebudak msm dulu bukannya betul… Lu ingat zeti junior kita tak..?

    • Zeti Marziana ke? Nama tu wa ingat sebab nama tu macam sungguh alien dan terasing gitu. Sama macam nama Khodzin. Atau Mariza Azen (sebenrnya wa terlalu amat minat bangete kat dia tapi masa tu wa tengah dok steady dengan Ms Biawak. So tak boleh nak tunjuk dan tak boleh nak approach, takut nanti tak boleh pergi ‘membedal’. Tu baru betul taip writer nanti). Atau Azreil Amlir, bla bla bla…

      Tapi rupa paras Zeti ni wa tak pastilah… Naper? Kalau cerita yang memberangsangkan elok lu emel je. Jangan taruh sini. Kena saman aku nanti! Dia budak law macam kita gak kan? Lagi naya!

  7. Zeti m tu sama batch. Nur zeti mokhtar bdak kelantan. Sah lu tak tahu. Zeti m … Nanti gua pm lu la..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: