RáSá-RáSá…?

26 Respons to “RáSá-RáSá…?”

  1. Rasa lama dah tak menangis…

  2. Sayu bab derita2 cam ni. Tapi kena percaya manusia diuji cukup untuk dia hadapi. Jangan sampai nak bunuh diri.

  3. Berat mata memandang.. Berat lagi bahu memikul nak… Kata Mak Neng… Yg kau pikul kenapa… Sorong jer ke laut..

    • Tu kalau tengok bahu memikul beban. Tapi kalau tengok bahu memikul nikmat, mata yang memandang rasa berat juga ke? Atau anu di bawah yang tetiba ringan sampai boleh terapung di udara…? Hmmm… aiyaaarrrkkk…!!!

  4. Tgk anu kau…? Uhuk uhuk.. Tak lalu makan dua tahun bro..

    • Sebab terkejut lalu terkedu kan? Tu laaa… memang bila memula nampak anu aku, awek-awek yang masa tu lapar berselera nak makan pun boleh beralih selera nak ke benda lain dengan teramat sangat… eheks…

      Errr… lu pun boleh berselera sampai tak lalu makan 2 tahun bila terkenangkan anu wa ke?

  5. Cit.. Ringan sebelum ke selepas…

  6. mengong la korang nih…

    • Cet… kita orang ni sahabat lama tau. Berkawan sejak lu belum baligh lagi tau. Era kita orang memang lain daripada era lu orang tau… ekekekekekekekeke…

      Err… Erra Fazira tu baya-baya zaman wa kan?

  7. Apa yg kau bedal labu…? 6 rounds.. Ni boxing ke ape.. Wrestling pun kejap jer..

    • Aku tak tipu bro. Tapi tak boleh cerita detail kat sini. Yang boleh cerita cuma selepas dua kali dia ‘sampai’, dia tunjuk isyarat ‘peace’ kat aku. That’s what I thought le. Tapi aku silap. Selepas kali ketiga dia sampai, dia tunjuk isyarat ala-ala peace lagi kat aku, tapi kali ni dengan tiga jari. Ooo… baru aku faham… Yang tadi tu bukan isyarat peace rupa-rupanya. Dan dia berterusan tunjuk isyarat bilangan macam tu setiap kali dia sampai (boleh tau sebab dia jenis banyak air) hingga dia terpaksa guna dua tangan (isyarat menunjukkan 6 kali). Duration semua tu lebih kurang hampir sejam kalau tak silap dalam pelbagai posisi dan juga lokasi (ya, lokasi, tapi kawasan yang sama).

      By that time aku dah rasa suspens. Takut lepas ni kejang dia tu akan buat dia jadi mayat ke, sakit jantung ke. So aku stop. Bodoh betul. Tak berbaloi hari tu. Dia sampai 6 kali, aku tak sampai-sampai… Rasa macam nak menyumpah diri.

  8. Wa tabik lu.. Lu makan apa… Kalah chua soi lek kui kui kui

    • Wa pun memang jenuh memikirkan apa yang wa dah makan siang tu. Atau apa-apa aktiviti yang wa dah buat sepanjang minggu sebelum tu. Tapi wa tak tau la beb. Nak kata awek tu jenis cepat sampai tak juga sebab sebelum tu, dua kali je dia sampai. Selepas tu pula, wa sampai dulu… aiyaaarrrkk…!

  9. ahahahhahahahahahaa…..

    kenangan dah…

  10. Kwang3x.. Biasa lu menangla..lu bedal tongkat ali kut..? Tak pun lu tulis tangan..

  11. Hebat nih.. Steno tu free ek…?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: