Yang Menjual Tu Seks Apa?

Tadi Phatlee hantar gambar kat atas tu. Apa agaknya kelayakan yang diperlukan untuk kerja ni ek? Dan kalau pembeli nak tawar menawar, biasanya isu apa yang akan dipersoalkan? Yang dijual sebenarnya apa ya? Gadis? maknanya mesti belum pecah le kan? Kan?

18 Respons to “Yang Menjual Tu Seks Apa?”

  1. cait~ laju je hang ek…ekekeke…

  2. Kidmatmetal Says:

    Gadis?

  3. Cehhh perosak bahasa betul…! Gitulah, kalu main hentam keromo saja, direct translation nih… heeeeee

  4. Kidmatmetal Says:

    Lu pun boleh apply…. Dah takde kerja… Boleh test dulu product? Kwang3x

  5. sukatan pelajaran BM (dan mungkin BI) boleh dikatakan pincang jika kita tidak memahami langsung maksud sebenar iklan gampang ini.
    namun, jika kita mampu ketawa dan menganggap ini satu kesilapan/jenaka dek orang yang buta bahasa, maka saya kira sukatan pelajaran kita dulu boleh dikatakan, berjaya lah.
    bukan eh?

  6. sales = jualan
    sales person = penjual.
    sales girl = gadis penjual.
    sales man = mamat penjual.
    amacam? ngam? kehkehkeh…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: