Ada Robot Sekarang!

Member kat ofis hantar emel ada dua gambar kereta polis yang baru ni—

Sekali pandang aku teringat file Robocop sebab kereta polis dalam Robocop pun lebih kurang gitu konsep warnanya—

Dan kereta polis di Amerika pun warnanya macam tu juga tapi nampak lebih kreatif sikit dan tak terikat dalam tempurung pemikiran para dewa—

Teka siapa agaknya yang akan pandu kereta polis Malaysia yang berwajah baru tu? Kita dah ada dia ni ke? Siapakah dia sebelum jadi camtu? Kenapa dia jadi camtu dulu ek? Boleh minta autograf dia ke?—

Advertisements

12 Respons to “Ada Robot Sekarang!”

  1. kalau ada kereta peronda macam ni lagi hebat, mengancam dan puas hati

  2. Canggihhh.. memang canggih. Jangan sampai terlanggar orang awam sudahhh..:)

    Selamat Ulangtahun Kelahiran, BRO. Moga sejahtera selalu, dan all the best…!:)

  3. Kidmatmetal Says:

    Ni model forte.. Naza forte..

    • Yup… depa kata quite powerful tapi kuat makan minyak. Tak tau le… Harga minyak dah naik ni. Kalau nak cover tu PDRM kena lebih banyak keluarkan saman secara lebih intensif tu… Yang dah bayar pun boleh appear belum bayar tu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: