Kita Semua Makin Hampir

Dua hari lepas bererti dah tiga tahun aku sambut kelahiran Haziq… dalam bulan yang sama aku raikan aku sendiri lahir… eheks! Adoi laaa… Cikgu (yang cun, comel dan sweet gitu) kat sekolah Aiman dan Najwa kata meraikan kelahiran tu sebab kita masih hidup dan masih sempat lagi nak bertaubat dan beramal. Positif… positif… Maknanya meraikan hari lahir tu perlu, kan? Supaya beringat.

Tak tahulah tahun depan sama ada Permaisuri beta serta Putera dan Puteri beta masih dapat raikan dua hari jadi dalam bulan Januari 2012. Mungkin tinggal Haziq saja yang diraikan. Nobody knows… Hanya Allah SWT yang Maha Mengetahui dan Maha Berkuasa atas setiap sesuatu…

6 Respons to “Kita Semua Makin Hampir”

  1. besday boy baju oren ke? Hensemnya…ngikut muka mak dia la.. Hp bday haziq, smoga membesar jadi anak soleh.

  2. Aminnnnn…

    HAZIQ yang cute hensem. Macam ABAH dia. > bodekkkk…!

    Terimakasih berpesan-pesan.

    • Maceh…! Abah dia memang cute… danhensem… walaupun Permaisuri beta kata sekrang dah kurang hensem. Dah dapat… tak adalah nak puji-puji lagi kan? Kan? Ciszzz… Eheks!

      Demi masa! Marilah kita saling berpesan-pesan dengan kebaikan untuk tidak berada dalam kerugian… insyaAllah… (tapi kekadang agak kecewa bila ada orang yang membaca sesuatu dan gagal nampak kebaikan dalam bacaannya, maka dengan mudah dituduh sesuatu tu tak berfaedah… alahai… Kita belajar apa yang kita belajar…)

  3. sambut untuk menunjukkan kita makin menghampiri….
    semoga Allah merahmati lu bersama keluarga lu… moga bahagia dunia akhirat… amin

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: