Wilayah Yang Ditanda

Selamat Hari Wilayah Persekutuan…!

Tak ada ke mana-mana ahli politik dan menteri nak isytiharkan tempat kerja aku sekarang ni sebagai Wilayah Persekutuan gak…? Adoi laaa… Anyways… orang KL, Labuan dan Putrajaya jangan sibuk masuk Selangor sempena cuti Hari Wilayah ni tau… Please… Orang Selangor dah cukup muak dengan traffic jam tau. Silalah balik ke kampung masing-masing yang mungkin tak sambut cuti Wilayah sempena Gong Xi Fa Cai ni… Selamat bercuti… Blah… dan berhati-hati di jalan raya… Hospital dah tak cukup kakitangan dan kubur dah tak cukup tanah sekarang ni tau…

16 Respons to “Wilayah Yang Ditanda”

  1. welkam tu selangor bro…

    haha

    • Ekekekeke… maceh… maceh… Wa ingat dulu Selangor lebih banyak cuti daripada KL…. Tapi bawah Tok Najib ni, semua Selangor punya cuti KL pun sapu sama-sama gak… Tapi KL punya cuti Selangor tak boleh join… taik harem betul…

  2. betul betul…

    dulu selangor banyak cuit…

    sedeynye gua

  3. selangor ada sultan….
    ada pulau..
    pantai…

    KL? pantai ada tapihanya pada nama..

  4. Selamat bercuti buat warga KL. Dan warga Selangor sila kerja elok-elok dan penuh berhemah ye. Jangan buat muka mengkut dan muncung pula. hahahaha

  5. dulu ada bendera kuala lumpur, kan? ni baru ada bendera wilayah persekutuan.

  6. dah tak rasa cuti Hari Wilayah.

    • Aku rasa nak jadi ahli politik laaa… Pastu jadi menteri. Pastu porpose isytiharkan KL jadi milik Selangor semula… Pastu isytiharkan hari penyerahan semula KL kepada Selangor sebagai hari cuti umum negeri Selangor… eheks…

  7. asalkan ada hari cuti, gua ok jek…hehhe…

  8. patut Pesta Menuai pun gua cuti la bro…menghormati tu…hehehe…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: