Siapa Mona?

Yup… memang novel ni wujud dan gemilang masa zaman aku remaja dulu-dulu. Tapi sumpah aku tak pernah baca novel ni! Betullah! Aku cuma selalu dengar tentang reputasi novel ni aje. Dan aku diberitahu, bukan saja-saja ambil tahu, bahasawanya novel ni ada banyak siri dan edisi. Kat mana depa jual novel macam ni dulu ek? Sekarang dah tak ada ek? Siapa penulisnya ya? Hidup lagi ke? Perempuan atau lelaki?

Anyways… seandainya awek bernama Mona ni memang wujud, maka Kembalinya Mona Gersang ni agak mengerikan jugalah kan? Kalau zaman dia famaous dulu umur dia 20’an, maka kalau dia kembali sekarang… isy…! Ngerilah nak bayangkan weh…!!! Semua daging dia mesti dah sampai ke lutut weh…!

36 Respons to “Siapa Mona?”

  1. dah cuba bantuan Mr.Google?

  2. kidmatmetal Says:

    top seller suatu masa dulu… ala.. cas baik la pulok…

  3. Wakakaka… I mengaku I pernah baca, masa sekolah menengah. Time tu kulit cover kaler merah menyala. Nipis jer. Dalam 80-100 pages jer.

    ntah mana ntah buku tu ilang…

  4. raznul faisu Says:

    dulu2 intenet dan astro belum ada kat sini lagi. Tu pasal buku ilmiah cam ni hangat. La ni senang je nak dapat sumber. Astro pun tgh dok tayang citer romen2 kul 7ptg ni. Walaupun byk censored, buat intro pun jadilah. Lebih2 tu guna imaginasi sendiri la. Hahaha

    • Sekarang ni buku ialah tahap dewa je bro… Kalau hasil tulisan bahasa Melayu tinggi (jangan tanya, aku pun tak tau apa maksudnya tu), maka tahap novel le tu. Mana kelas spesies gitu nak masuk kategori digital… hehehehehe…

  5. err crita ape ni..kihkihkihkih… keras..keras…

  6. Aku lebih khayal kalau baca buku bergambar kat asrama. Coretan kawan yang pandai lukis – bab2 ketegangan tak terkawal dan nikmat lazat. Chit

    • Aku ingat tu… Dan… bila sesekali dapat peluang smuggle ikut ‘lubang babi’ pastu jumpa awek asrama sebelah kata luar yang smuggle ikut lubang… hmmm… lubang haper ek depa ikut…?

  7. wow kisah aku lain pula, aku di liwat senior rugby sekolah alam shah cheras, masa tu aku form one, sungguh tersiksa

  8. Good info. Thanx.

  9. Dr Azmi Says:

    Artikel managing epilepsy di atas digunakan tanpa kebenaran saya untuk diposkan ke website ini. Penyamar yang menggunakan nama samaran marzelina ahmad marzuki seorang penipu dan satu laporan polis sudah dibuat. Saya harap para pembaca tidak terpedaya dengan iklan khidmat kaunseling yang dilakukan secara haram ini dengan tujuan untuk menjatuhkan maruah seseorang.

    • Wow! Dia orang gunakan blog beta untuk menipu??? Ciszzz… Kurang hajau… Semoga Polis dapat berkas dia orang.

    • marzelina, azmi, dan johari dah jadi macam kisah politik sensasi malaysia

      • Dan blog aku jadi gelanggangnya… Adoi laaa…

      • kisah merampas isteri orang, dan isteri ikut jantan lain semakin menjadi jadi sekarang ini, mungkin mengorat isteri orang lebih seronok dan mencabar,, lain pula dengan kisah mona gersang yang bersetubuh dalam pejabat,,, mana lagi seronok?

    • Ok… Ok… Jangan ada yang balas pula lagi lepas ni ek… Pleeeeeeaaaaasssseeeeee…!!!

    • apo maso aloh kao jang dr azemi, sapo sapo boleh bagi khdimat kaunselling kalo dio suko, aku ado hubungi marzelina, dio punyo nasihat baik sajo, bayaran pon tak dok ambik, ntah entah kao ni doktor gilo, ambik bini orang pulok tu, aku nak report ko pada hospital damansara specialist pocat jo doktor jahat macam ko ni

    • I masih ingat, ayat ayat nya yang famous, Halim membenam benamkan hartanya yang panjang kedalam tubuh Mona,, wau berair seluar dalam ku

      • Perghhh….!!! Ekekekekekek… Dasat lu macam tu dah berair… Errr… pompan ke lelaki ni ek…? Hmmm…. Kalau pompan please emel beta… aiyaaarrrkkksss…!

  10. fhamy alias Says:

    macam macam cerita ko orang nih, aku nak awek sorang, hidup aku hampa keseorangan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: