Kalau Orang Tua Macam Ni…?

Kalau bebudak tidur dalam posisi gini memang cute je kan? Kan? Dah memang nature bebudak gitu, kan? Kan?

Tapi bayangkan kalau orang tua tidur macam tu… Dan orang tua tu bukan perempuan… Dan kalau perempuan pun dah melebihi usia 50’an… Adoi laaa…

Anyways… zaman baru baligh dulu memang ada banyak peluang terbuka tengok perempuan ala-ala sebaya aku tidur. Maklumlah… kerap balik ke kampung sebab ada kenduri… Tidur bersepah-sepah kat tengah rumah… Bukannya ada penghadang yang memisahkan lelaki dengan perempuan pun. Setakat diasingkan secara berkelompok je… Perghhh…!!! Posisi yang paling best dah tentunya bila kain batik tu terselak. Tak payah terselak semua. Terselak setakat lutut atau atas sikiiiit je dari lutut tu yang terbaeeekkkk punya. Betul tak? Tak gitu? Kan? Bukan ke? Ke?

Advertisements

10 Respons to “Kalau Orang Tua Macam Ni…?”

  1. hehe

    jahat sungguh tuan hamba

  2. Cissss…. U tak pernah berubah sampai ke tua! Mencik I tauuuu….

    • Huh…? Berubah laaa Kak… Perangai dah berubah jadi lelaki yang bersopan santun, berbudi bahasa, ayu serta manja. Penampilan diri… errr… yang ni tak mo komen bebanyak…!

      Tapi entri kat atas tu cerita tentang zaman dulu-dulu tau… duluuuuuu…

      Tapi kalau berlaku sekarang ni… well… hmmm… lazat… lazat… asalkan yang tidur kain terselak tu bukan awek yang sama yang wa nampak zaman muda-muda dulu laaa…! Aiyaaarrrkkk…!

  3. phatlee Says:

    kalau orang tua buat aksi camni? standby kapan jek..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: