Arkib untuk 19 April 2011

Boleh Pandang-Pandang…

Posted in Bebel, Bencana, Sosial, Teknologi on 19 April 2011 by Najwa Aiman

Tok-tok guru dah pesan sejak dulu — kejar akhirat, bukan kejar dunia. Kalau tak nanti musnah akibatnya. Disebabkan kejar dunia sangat, maka insan pun cipta teknologi canggih teramat. Zaman ni phone calls dah makin tak relevan, kan? Sesak dah talian dengan social web dan instant messages. Lebih merah, cepat dan lebih efektif sebab dalam bentuk tulisan dan bukan lisan. Berhubung sama laki bini yang terpisah jauh pun guna social web. Tak main phone calls lagi dah. Boleh terus hantar mesej, emel sekali dengan gambar dan video pun. Semua teknologi ni sebab manusia dah tak ada kesempatan nak cari masa yang sama-sama available untuk phone calls buat sembang bersama-sama.

Dan bila insan saling tersisih dari jemaah, sampai laki bini pun dah jarang berjemaah apatah lagi berjimak, dah semakin terang lagi nyatalah betapa benarnya kata-kata tok-tok guru tu…

Art… Not Science…

Posted in Matang on 19 April 2011 by Najwa Aiman

Yes dear… defloration is an art… Not a science. The only precision required is the correct amount of penetrative thrust at the right target. But nobody calculates that during the process…

And orgasm too, is an art… It goes with the science of physiology. But the art is where we enjoy the value of it…

It’s the smile on your face and the shivering of your inner thighs that speak the thousand words of such beauty that no tounge of any lexicon could ever afford a tidings for such splendour…

Ada berani…? Lembaran sejarah diselak dan diulangi…? Ada berani…?