Art… Not Science…

Yes dear… defloration is an art… Not a science. The only precision required is the correct amount of penetrative thrust at the right target. But nobody calculates that during the process…

And orgasm too, is an art… It goes with the science of physiology. But the art is where we enjoy the value of it…

It’s the smile on your face and the shivering of your inner thighs that speak the thousand words of such beauty that no tounge of any lexicon could ever afford a tidings for such splendour…

Ada berani…? Lembaran sejarah diselak dan diulangi…? Ada berani…?

8 Respons to “Art… Not Science…”

  1. Itula pakar bahasa memberitahu bahasa mandarin lebih senang dari bahasa inggeris – banyak sgat science terminalogy dan freaking meaning – dictionary of engineering, medical etc and now dictionary of pleasure. Pussy is refered to something not kitten. Penatration in business might same but it doesn’t carry the in and out manner. Apa ni

    • Exactly bro… Which is why novelis Melayu dan pakar bahasa Melayu selalu marah kat aku bila aku kata bahasa mesti ikut pertuturan danbukan sebaliknya… Ekekekekeke… Dia orang kata melampau sangat kalau macam tu sebab nanti bahasa dah jadi tak ada peraturan. Well… some people make procedures as rules instead of tools to perform work. And some people treat language the same way too… Tak faham… tak faham…

  2. raden cap kipas udang Says:

    lain maca la die ni skarang

  3. strictly on profesional basis. no money no talk no act.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: