Kawasan Untuk Siapa?

Lados. Smoko. Sap kok. Apa-apa je laaa… asalkan at the designated areas only! Ekekekekeke… Errr… maknanya kedua-dua tapak kaki mesti berada dalam lingkungan designated area laaa… Anatomi lain? Hmmm… entah… boleh kut anatomi lain berada di luar lingkungan kawasan merokok, kan? Apa pasal pula tak boleh? Asap rokok pun boleh ke mana-mana kawasan sama ada merokok atau tak, inikan pula anatomi manusia kan? Bukan ke? Ke?

6 Respons to “Kawasan Untuk Siapa?”

  1. hehehe…. dia mau buat macam airport kuching…satu bilik khas untuk perokok…

  2. Kat KLIA pun ada bro. Siap ada vending machine jual air panas dan sejuk, set kerusi meja. Pemandangan hijau je kat luar… nyaman… Dan the best — awek smoko pun ada… especially stwardess! Perghhh….! Paha! Paha! Paha! Antara larat dengan tidak nak stay dalam tu je la sebab asap berkepul-kepul macam lahanat…! Ekekekekeke…

  3. Pernah hisap rokok di Bahrain tahun 2009 kat Airport – semua berjubah meraikan asap

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: