“Palih Awok”

Apa makna sebenar perkataan ‘palih’ tu ek? Aku dengar yang menyebutnya orang Pahang. Bila tanya dia, dia pun tak tahu maksudnya apa. Bila tanya orang Pahang yang lain, pun depa tak tau gak maksudnya yang tepat.

Tapi bila tanya orang Pahang yang jantan, keluar cerita pasal orang Pahang dari satu daerah (kalau tak silap aku, Rompin ke haper dia sebut). Dah jantan sama jantan, cerita yang keluar ialah tentang betapa kaum lelaki kat daerah tu anunya besar-besar dan panjang-panjang belaka! Katanya dari bebudak lagi dah nampak akan keagungan anu dia orang tu. Dah sama saiz dengan jantan dewasa full size (bukan full erection). Kalau dah dewasa…? Aiyooo… Baragas! Baragas!

Eh…? Apa topik asal aku tadi? Oya! Apa makna sebenar ‘palih’ tu ek…?

5 Respons to ““Palih Awok””

  1. Tenggiling Emas Says:

    Size does matter….ekekekekeke….

  2. ni sesi perbincangan penis siapa besar ke?

    hadooi…..

    • Aku agak dah… So far baru dua orang yang komen. Yang tak komen tu mungkin sebab terasa hati sebab anu tak besar atau sebab dia tak ada anu. Yang komen pula mesti tersasar dari topik asal jugak… Eheks! Sorang pun belum komen pasal makna “Palih” tu kan? Kan? Ekekekekekek…

  3. Fuuyyyoooo…..wak nak 2 buleh ?.. Tambah koleksi,pacak kat lansekep depan rumah,kanan kiri…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: