Memories

Advertisements

17 Respons to “Memories”

  1. huh,,,

    rambut dah kelabu..

  2. t-shirt tu dah berapa lama dah? Kau ada lagi t-shirt ronset tu?

    • Reply 1: Tu memang t-shirt Ronset, without the rumah kampung dan pokok kelapa kat belakang! Thanks to kegigihan dan kesungguhan Permaisuri beta menenyeh sampai hilang! I luv my wife!

  3. berapa lama dah t-shirt ni? Kau ada lagi tak t-shirt ronset tu?

  4. laaaaaaaaaa…. sampai dua kali komen…. aku ingat yang awal tadi tak masuk….

  5. perut nampak ok bukan memory kan!

  6. posisi tepi ni kadang2 bahaya.. macam misleading je statement gua…

  7. Tenggiling Emas Says:

    Rambut ngan baju same warna…saje kalerkan kan? kan?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: