Kuning Biru Merah

Gambar ni aku kidnap daripada blog Fa-T (tapi aku suspek dia kidnap gambar ni dari akhbar The Sun ek? Ekekekeke… Bukan ke…?)

Anyways, ni gambar perhimpunan kebersihan siang tadi. Gafaro yang pergi tengok perhimpunan kebersihan secara live siang tadi sehingga merasa dibelai dan diulit gas pemedih mata dan badan kata perhimpunan tu berada di beberapa kawasan lain juga sekitar KL. Tengok pada gambar kat atas tu, agak-agak berapa ribu orang tu?

Yang di atas ni pula gambar dari blog Hishamudin Rais di Tukar Tiub.

Dan kalau tanpa sekatan di lebuh raya, jalan raya dan stesen kenderaan awam, rasa-rasanya berapa ramai lagi ek…?

16 Respons to “Kuning Biru Merah”

  1. Berapa ringgit depa bayar untuk satu kepala tuh?

  2. yg dtg 5000++, kena tangkap dalam 1000++, Presiden PAS kena tangkap, ahli2 PAS akan kepung Bukit Aman kalau x dibebaskan pada pukul 4 petang semalam…hehehe…

  3. gua dah tumbuh jerawat kat tepi hidung….

    gua syak mungkin “gas rasa nak mati ” tu penyebabnya….

  4. Hmmm…… tetiba Jalan Pudu area shoplots yang dah nak bungkus tu, jadik femes, masuk paper, TV…. publisiti tu….. and Ixora Apartment pun…… memekak la bunyi hon dari pukul 12 malam sampai 7 petang…..

  5. Pegi rela dan tengok sendiri rasa2 aku lebih nikmat dan tak terasa lansung berpartian. Fiesta dicipta tersendiri dan sesiapa yang menerima duit utk pegi tu mcm dapat rasuah juga. Dpt duit tapi hati tak sedap.

  6. tak ramai lah…

  7. Tenggiling Emas Says:

    mcm mane nak jual air jagung ngan roti jala bulan Ramadhan nih…sume kuning…aduh….

    • Apa pasal lak tak boleh…? Bila dia orang penat dan dahaga, dia orang mesti nak beli punya… Lagi ramai yang KUNING, lagi ramai lu punya customer bro… Tak gitu?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: