Barter Trade…?

Sejak tak ada maid ni, aku ada dua ofis — satu kat pejabat rasmi yang service aku dibayar dengan wang ringgit sebagai gaji. Satu lagi second ofis kat dalam rumah yang job description aku ialah, inter alia — basuh pinggan mangkuk on weekdays, dan basuh segala benda lain termasuk rumah-rumah tu sekali on weekends. Dan aku untuk service aku di second ofis ni, gaji aku ialah… ehem… ala-ala barter trade gitu — service payable by service. Tauke second ofis dah tentunya Permaisuri beta.

Okey… ini macam kalu, tak ada maid sampai hujung tahun pun tak apa beb! Tak apa! Aku sanggup! Aharks…!

Advertisements

8 Respons to “Barter Trade…?”

  1. Aku tak pernah ada maid sebab nampak aku bahaya. So segalanya services dicurahkan pada malam hari – massage +++

  2. haziq akan dapat adik la nampaknya……

  3. …mmmm….nyamuk pasti akan cemburu,berulang-ulang dtg mengganggu…… cicak pasti jatuh ke lantai,jika menoleh mandang kebelakang……kipas pasti berputar ligat,bagai mengerti apa dilihat…..lampu pasti memejam mata,bagai respon ‘ keep….go….on’…..ceeeeewwwah…!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: