Barter Trade…?

Sejak tak ada maid ni, aku ada dua ofis — satu kat pejabat rasmi yang service aku dibayar dengan wang ringgit sebagai gaji. Satu lagi second ofis kat dalam rumah yang job description aku ialah, inter alia — basuh pinggan mangkuk on weekdays, dan basuh segala benda lain termasuk rumah-rumah tu sekali on weekends. Dan aku untuk service aku di second ofis ni, gaji aku ialah… ehem… ala-ala barter trade gitu — service payable by service. Tauke second ofis dah tentunya Permaisuri beta.

Okey… ini macam kalu, tak ada maid sampai hujung tahun pun tak apa beb! Tak apa! Aku sanggup! Aharks…!

8 Respons to “Barter Trade…?”

  1. Aku tak pernah ada maid sebab nampak aku bahaya. So segalanya services dicurahkan pada malam hari – massage +++

  2. haziq akan dapat adik la nampaknya……

  3. …mmmm….nyamuk pasti akan cemburu,berulang-ulang dtg mengganggu…… cicak pasti jatuh ke lantai,jika menoleh mandang kebelakang……kipas pasti berputar ligat,bagai mengerti apa dilihat…..lampu pasti memejam mata,bagai respon ‘ keep….go….on’…..ceeeeewwwah…!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: