Apa Formula Matematik Ni…?

By the way… ada sesiapa ingat matematik lubang cangkuk langsir jenis macam ni tak? Nasib baik langsir rumah ni bukan jenis yang ada khas special edition hari raya setahun sekali. Rotate aja langsir tu ikut dan. Kalau tak jenuhlah nak eksperimen semula setiap tahun formula matematik lubang cangkuk langsir tu…! Perghhh…! Berjaya disiapkan dalam tempoh tak sampai 20 minit untuk 7 tingkap dan 1 pintu kaca tiga pintu. Errr… tu dikira hebat atau masih lambat…?

Hari Jumaat sudah cedera kepala. Terbuka kulit kepala sampai kena tiga jahit. Benang ala tangsi warna biru kat kepala tu pun masih elok lagi. Setiap hari aku apply ubat kat jahitan tu. Tapi sejak selepas dijahit kepala, pada hari Jumaat tu juga dia dah buas semula. Kdembali jadi beruang… adoi laaa… Alhamdulillah…! Hari ni Ummi kena bawa Azizy pergi hospital tanpa beta ek… Doktor nak tengok luka tu semula. Tengok saja okey kut? Selepas dua tiga hari baru nak buka jahit. Alamak…! Beruang cukup kuat untuk tahan kesakitan kan? Kan? Bukan ke? Ke…? Sakit juga kan nak buka jahitan ni? Kau orang jantan ingat lagi ke rasa nak buka jahitan berkhatan dulu-dulu…? Atau kau orang jantan yang belum berkhatan? Atau kau orang jantan yang tak berkhatan? Wallaweh!!!

SéLáMáT MéRáíKáN áíDíL FíTRí
BéRHáTí-HáTí Dí JáLáN RáYá

4 Respons to “Apa Formula Matematik Ni…?”

  1. Dulu2 mana ada jahit bro. Lepas potong balut je. Cantik nampaknya

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: