Gadget Perempuan Atau Lelaki?

Bebudak memang suka tengok jentera berat ek? Haziq memang gemar sangat dengan lori dan traktor. Kenapa ek? Zaman aku belum baligh dulu, aku teramat minat dengan kereta api. Welll… sebenarnya sampai sekarang pun aku minat sangat dengan kereta api sebenarnya… Eheks…

Dan betul ke orang lelaki lebih pandai mengendalikan gadget elektronik daripada orang perempuan? Entahlah ek… Barangkali memang secara fitrahnya cara pemikiran dan mentaliti antara perempuan dan lelaki memang camtu ke? Tapi ramai juga computer saintis dan engineer orang perempuan sekaarng kan? Dan ada juga beberapa orang wanita yang aku kenal yang memang minat teramat pada gadget elektronik ni. Mahir pula tu menggunakannya. Tapi at the same time memang lebih ramai gak wanita yang aku kenal yang tak berapa pandang sangat gadget elektronik. Kalau dia orang ada gadget canggih sekali pun — misalnya henpon atau smartphone — dia orang tak berapa reti nak guna function yang advance tu. Setakat buat call, hantar SMS dan MMS je. Kenapa ek…?

Tapi Permaisuri beta sejak kebelakangan ni sungguh berminat pula nak belajar tentang cara penggunaan smartphone aku ni… Errr… dia ada syak sesuatu ke…? Aiyaaarrrkkksss…!!!

12 Respons to “Gadget Perempuan Atau Lelaki?”

  1. Parah… Patut dia dah belajar setahun dua dulu lagik! hahahahaha

  2. hahaha tu la BBM je manjang…..

    mari kita bongkar abang adzam punya kegiatan

  3. …. pemaisuri mintak di carikan satu ntuk dia la tuuuu…… jangan di buat-buat tak paham hati orang pompuan ni ….eeeek..!

  4. kehkehkehkehkehkehkeh… cemas ke?

  5. Ajar basic je jangan lebih2

  6. ini la hero lu yang minat pada jentera berat-berat! semoga beliau menjadi pemilik kilang jentera berat!….
    bini belajar smartphone… dan dia mungkin lega pasal lisa surihani yang tengah bercambah… kehkehkeh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: