Awek Tu Nyamuk Beb…

Kau orang mesti ada baca berita kat Harian Metro ni kan?

Kerat alat kelamin akibat putus cinta
Oleh Mohd Firdaus Ibrahim

KUALA LUMPUR: Seorang lelaki berusia 30-an yang dipercayai putus cinta dan menghadapi tekanan perasaan nyaris maut apabila memotong alat sulitnya sendiri menggunakan sebilah pisau dalam kejadian berhampiran sebuah restoran di Danau Kota, Setapak, di sini, kelmarin.

Difahamkan, tindakan drastik lelaki terbabit mengakibatkan alat sulitnya itu hampir putus selain kehilangan banyak darah… (baca habis)

Ngeri pula membacanya. Kerat bahagian lain tak boleh ke? Kenapa mesti kat situ…? Kenapa bakar kelambu bila marah nyamuk? Tapi apa-apa hal pun, ni pengajaran tau… NOTE: Buat yang opposite – kasi asah tambah panjang, keras dan mantap. Jangan kasi. Faham? Jangan “KASI”… Dan remember: awek lain masih mahu pakai benda tu. Dan zaman sekarang ni, balak lain pun ada yang berminat nak pakai benda tu… adoi laaa…

6 Respons to “Awek Tu Nyamuk Beb…”

  1. bingai…

  2. …di kasi, mintak lagi……tak di kasi, menjadi-jadi ….. mau kasi, tara kasi…….

  3. boleh sambung balik tak?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: