Anak Dara Macam Ummi

Minggu lepas semasa aku kat ofis, tetiba Ayahanda telefon. “Ustaz Najwa telefon. Dia bagi tahu Najwa sakit perut dan muntah-muntah.” Huh???

“Mungkin dia nak period,” kata Ayahanda. Hah??? Alamak!!! Macam mana nak handle ni…? Aku telefon Permaisuri bagi tahu apa dah berlaku pada Najwa dan teori Ayahanda.

“Errr… Zah handle hal ni boleh tak? Boleh kan? Kan? Kan…?” Adoi laaa… Dah tu apa lagi yang aku boleh buat? Aku bukannya pernah period weh!

Anyways… On a different note, ni cuma aku atau memang orang lelaki lain yang normal pun rasa macam ni? I mean, aku selalu mahukan Puteri aku Aimy Najwa membesar remaja sebagai wanita yang punya ciri-ciri macam Ummi dia. Dari segi personaliti, serba sikit iras-iras paras rupa serta bentuk tubuh badan. Sebab? Well… sebab bagi aku tu akan buat Najwa cantik, jelita dan berperawakan menarik dan attractive. Peduli apa aku kalau kau orang tak setuju… Cet! Dah tu cita rasa aku… Apa? Kau orang jeles ke? Ekekekekeke…

So, normal ke tu? Normal le kan? Bukan ke? Ke…? Dan ofkoz… bila aku maksudkan iras paras rupa dan bentuk tubuh badan macam Ummi dia tu, ialah semasa Ummi dia muda-muda remaja dulu le…

Advertisements

8 Respons to “Anak Dara Macam Ummi”

  1. kehkehkeh… Gua la… Kira2 lagi 9 tahun lagi…

  2. huh… ini la pengarang jantung hati anda berdua ye?

    err… gua tak dapat nak faham sesangat pasal gua punya part hero saja dedua tu…

    ****gua berdoa sangat la jangan ada pulak anak jantan gua nanti nak tukar jantina…. amin

    • Wa sebenarnya sekarang berdoa dan berusaha agar jangan Puteri wa yang satu ni berniat nak jadi jantan. Adik beradik dan sepupu dia kebanyakannya jantan. Risau wa… risau…

  3. jangan pakaikan pampers dah!!

  4. How old is she? Cepatnyer period. Most girls yang dah period before the age of 12 akan kurang dari segi ketinggian…. that or its is genetic… hohohohohoho!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: