Kepada Datuk Seri

YAB Datuk Seri,

Tahun lepas Harimau Malaya kalah bertarung tapi menang berperang, ada cuti.

Tahun ni menang bertarung dan menang berperang. Tak ada cuti ke? Double cuti may be…? Sebab menang kedua-duanya. Pleeeeeaaaassse…! Nak undi ni… Nak undi ni…

Tengkiyu I luv u too (kalau ada double cuti).

Yang ikhlas,
~Pencinta Malaysia~

TaHnIaH MaLaYsIa! TeRiMa KaSiH HaRiMaU!

8 Respons to “Kepada Datuk Seri”

  1. hehehe…xde cuti sebab Malaysia xdapat 60 pingat emas….cuma dapat 59 pingat emas dengan 1 pengat pisang emas je kot…

    papehal semalam memang game terbaik…siap ada makanan hangit lagi kat kedai mamak tu…

  2. kamu nih… cutiiiii aje taunya.

  3. kehkehkeh… cuti anual saja…

  4. apa wish tahun baru ni?

    nak selebrate kat mana?

    mana masjid ada program best?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: