Nak Beli Kereta?

Aku just tolong Phatlee yang tolong abang dia jual kereta abang dia yang nak ke Sudan. Honda City IDSi. Tengok blog dia kat sini. Terpanggil nak tolong iklankan sebab aku memang pernah suka Honda City! Ekekekekeke… Tapi aku tak boleh belilah sekarang ni… Adoi laaa…

  • Honda City 1.5 (A) i-DSI
  • Year made 2007 (latest facelift before current City)
  • 7 speed CVT auto transmission
  • Standard condition, except for sport rim change, exhaust tailpipe trim and tint fitment Well periodic maintained Price – RM54,999 negotiable
  • For further info or to view the car, please feel free to contact seller at 012-3100644 (Isba).

7 Respons to “Nak Beli Kereta?”

  1. tenkiu tuan… hehehe…hang minat Honda City ke, Siti Nurhaliza?

  2. dulu time dok cari kreta…
    dok letak reta ni pilihan pertama…
    tak sempat nak buat papa dah kena jual…
    terus rembat reta lain…
    (ehh……. terasa macam tulis blog pulak)

  3. alahaaaaaaiii……… kenape ye , kok kat ujung tu mesti ada ….9 . Tak di genapkan je RM55.000…… Fenomena cam ni selalu jumpa , lebih-lebih lagi yg nilainya sekecil ‘ sen ‘ …..angka ganjil pulak tu ! Agaknya dari mana dan sape yg mulakan penyakit seumpama ni yeee ???

    • 9 di hujung tu akan menurunkan digit sebelum titik perpuluhan dan seterusnya digit permulaan (kalau angka sebelum titik perpuluhan tu ialah 9). On paper nampak 8 tapi realiti pembayaran jadi 9. Yup… ni salah satu cara indirect deception. Deception datang dari kata dasar “deceive”. Dan deceive dalam bahasa Melayu ialah…? “TIPU”… ekekekekekeke…

  4. alah, kat Amerika pun rasa banyak je kedai dia mesti ada 99sen…sebab nnt leceh nak bagi belen, so dapat untung 1 sen…hehehe…

    kalu letak RM54, 321 nnt ada plak soalan lain…l

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: