Supaya Lebih Cantik Daripada Cencaru

Suatu masa dulu pernah bagi tips kat member — awek yang cantik asli dan tulen kena cari kat pasar ikan.

“Kenapa?” dia tanya. “Masa tu dia orang rata-rata tak pakai mekap,” aku jawab.

Tapi kekadang memang ada orang yang datang ke pasar dengan mekap sebeban kan? Biasanya yang dah berumur sikit, dan golongan yang kaya akibat bakhil kedekut. Tadi pagi nampak sorang. Tengah seronok tengok sekujur perempuan yang sungguh mantap dan ketat tubuhnya sebegitu amat jelas ketara dibalut tights dan t-shirt ketat yang teramat singkat, menyelinap antara pengunjung pasar ikan tu tanpa mekap tapi masih terserlah jelita wajah aslinya, tetiba mata aku terpandang sorang wanita yang nampak berfesyen pakaiannya ditingkatkan dengan mekap sebeban di muka, wanita tu sedang asyik menuding beberapa ekor ikan cencaru yang sudah menjadi mayat sekian lama.

Takut orang kata cencaru tu jauh lebih cantik daripada dia agaknya…? Ekekekekekeke… Jahatnya mulut aku! Ekekekekeke… Aiyaaarrrkkksss..!

Errr… Mana awek baju dan seluar ketat tadi pergi…? Adoi laaa… Aku agak awek tu dah kahwin tapi pandai jaga body. Sungguh amat pandai… Mmmm… Mana dia pergi…??? Cencaluk sungguh wanita cencaru tu tadi… ciszzz…!

6 Respons to “Supaya Lebih Cantik Daripada Cencaru”

  1. anda pasti ia wanita asli?

    sesungguhnya heshe sedang berkeliaran di sekeliling kita…

  2. tak bermekap tapi berbau ikan

  3. patutlah suka pegi pasar ye? huahahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: