Dah Dua Minggu KeBOR Tak Aktif

Seminggu sekali sepatutnya ada badminton. Tapi dah dua minggu berturut-turut tak ada badminton. Dewan tak booking. Binawe punya AJK Booking. Dewan badminton tak booking tapi dia sendiri masih boleh beriadah main bola dengan group lain. Sungguh jual ikan punya AJK. Lepas dia sorang je… Nak kena boxing ke haper? Tak kira! Pagi tadi Presiden Kelab Badminton Ombak Rindu a.k.a. KeBOR dah bagi arahan langsung kepada AJK Booking — minggu depan dan minggu satu lagi mesti ada badminton dua kali seminggu. Qadho dua minggu yang tak dapat booking dewan tu. Aharks…! Best! Aku suke boleh main badminton dua kali seminggu! So AJK Booking KeBOR kena bersedia untuk order, beli dan kendong dua plastik penuh burger untuk dua minggu berturut-turut akan datang. Buat pujuk bini sebab terpaksa menghabiskan dua malam dalam seminggu tu main badminton instead of bedminton… Ekekekekekeke… Aiyaaarrrkkksss…!

Tips daripada AJK Sosial KeBOR: “Lain kali rasuah dengan burger udang special. Taruh black pepper sos lebih.”

Advertisements

2 Respons to “Dah Dua Minggu KeBOR Tak Aktif”

  1. uiks?men badminton plak?dulu xde pun nak join.hahahaha…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: