Cungap Nak Kejar

Breakfast dengan Geng KeBOR dan tetamu kehormat KeBOR. Orang kata breakfast is the most important meal of the day. Ya ke? Yalah tu kut… Dia orang kan pakar. Anyways, brunch is better for me. Ekonomi. Lagipun makan tak banyak. Dan sekarang ni dok terfikir dah pasal Ramadan yang nak menjelang. Banyak outstation duty kena buat dalam tiga minggu pertama Julai ni sebelum Ramadan menjelang. Nak kejar untuk settle semua yang tergendala dulu. Memang tercungap-cungap lagi lagilah nampaknya bulan Julai ni — nafas dan poket… Planning has to start from now…

Dan azam tahun ni — tak ada lagi iftar kat hotel for whatever reason! Gila ke haper? Bodoh punya kerja nak bayar sampai RM70 hengget untuk sekali makan dalam bulan Ramadan. Sedangkan kalau hari-hari biasa breakfast + lunch + dinner pun tak sampai RM30 hengget!

There are some excitement in my outstation duty kali ni. May be sebab this time, it’s about wanting to see the success of something new and big. Don’t screw this one up Dzam! It’s a matter of your life and death!

4 Respons to “Cungap Nak Kejar”

  1. moga berjaya la hendaknya aminn

  2. mat bangle mana yang snap ni?hahahaha…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: