Masih Dok Kumpul

Belum cukup, masih dok kumpul. Tapi dah demikian halnya dengan hal mengumpul, kekadang keluar semula. Tapi tekad sebelum mati mesti dilaksana — nak bagi rasa gak… Aharks… Usaha mengumpul diteruskan. Tawakal kepada Tuhan semoga dikabulkan… InsyaAllah.

Tapi katanya not designed for speed. Perlu ke aku kepada speed? Mmmm… Mmmm… Mmmm… Nope… But then again, tak lawa… Nak gak yang lawa. Ada ke orang yang nak benda yang tak lawa? Sakit ke…?

Oh yeszzaa… Memang lawa! Memang speedy! Oh… terharu dan bersemangat. Semangat! Tapi kannn… Mmm… Adoi laaa…

Apa-apa hal pun ni bukan priority. Priority ialah kebahagiaan dunia dan akhirat. Beriman, beramal, jujur dan ikhlas. Jujur tak ikhlas tak ada reda Tuhan. Ikhlas tak jujur tak ada reda insan. Eh…? Ada ke macam tu…?

2 Respons to “Masih Dok Kumpul”

  1. kalu bawak famili bahagia jejalan naik kereta gini ia ibarat bahagia kuasa 2.

    • Sebenarnya sebagai Abah, sentiasa susah nak bahagia walaupun zahirnya sentiasa nampak bahagia, tak gitu Saudara Gafaro…?

      Tapi wa rasa betullah gitu… ekekekekekekeke…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: