Beraya Kahwin

Memang Azizy cukup suka buat muka bila bergambar… Ikut perangai saper ni weh…? Eh jap… jap… Tu macam cari nahas nak kena kutuk diri sendiri tu… Adusss…! Aharks…

Tahun ni tak ada Gong Xi Raya atau Deepa Raya. Tapi still ada kahwin raya. Pergi kenduri kahwin petang tadi kat masjid. Paginya sekolah Putera dan Puteri pun buat jamuan raya. Dua-dua sekolah kebangsaan dan sekolah agama. Petang kenduri kahwin. Kira-kiranya sekali dengan open house raya tuan rumahlah tu. Tapi bebudak tak adapatlah angpau. Mak bapak budak dapat goodies.

Malamnya pula open house lagi kat Sunway. Tak larat dah nak snap gambar dan hantar ke Facebook. Sekadar check in kat Facebook je la. Banyak sangat majlis dan banyak sangat makan. Taklah sibuk sangat pun hari ni sebenarnya tapi sebab dah lama rasanya tak bersosial satu family together gather camni maka sometimes ada nostalgia yang mengembalikan keinsafan… Alhamdulillah

2 Respons to “Beraya Kahwin”

  1. macam kenal je muka nih…hahahaha…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: