Hadiah Yang Bererti…?

Okey aku mengaku… bila time nak beri hadiah, aku memang blur… But then again dalam apa keadaan pun aku memang blur… aharks…!

Anyways, macam mana nak beri hadiah yang best? Apa hadiah yang best? Orang kata hadiah yang paling bermakna ialah hadiah yang terus ke dalam hati penerimanya. Maknanya apa? Hadiah yang memang penerimanya masa tu memang nak sangat-sangat benda tu ke? Jadi bila dia terima, kebahagiaan yang dirasakannya boleh menenggelamkan seluruh nikmat dunia… Entah… Well… a good gift is a gift that opens the key to the heart… Kalau dah gitu, sepotong ayat yang keluar dari mulut bersumber dari hati nan ikhlas dah memadai kan? Tapi cukup ke ayat dengan air liur je…? Kepastian? Jawapan kepada persoalan? Entah…

Bukan senang nak buat orang happy beb…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: