Ilusi Optik

Ilusi optik memang best walaupun personally aku suka gambar 3D yang kita kena julingkan mata baru dapat nampak tu. apa entah namanya… Anyways… Oleh kerana isu ni dah lama senyap maka rasa-rasanya tak salah kut kalau aku cerita kat sini kan? Kan? Alaaa… Nak salah apanya…

Ni ilusi optik. Spiral yang bukan spiral… Kan?

Ni pun ilusi optik… Objek dari susunan sepit-sepit celah-celah… hehehehe…

Ni juga ilusi optik… Vin Diesel erk…? Vin Diesel celah-celah…

Ni ilusi optik juga… Pistolnya ada ke…?

Tapi yang kat bawah ni memang aku musykil. Don’t think ni ilusi optik. Ni memang gambar yang diambil oleh salah sorang staf kat situ—

Ni memang musykil… Ilusi optik juga ke? But then again, makhluk teridiri daripada yang nyata dan juga yang ghaib. Isu besar kat Subang Jaya hari tu. Cermin-cermin tu pun dah tak ada kat situ. Dah ditanggalkan dan dihantar ke gereja kat Klang. Aku cuma musykil bila ramai sangat orang berkumpul kat bawah tu. Bersembahyang kut. But then again, Kristian worship Mother Mary juga ke…? Mereka anggap Virgin Mary Tuhan juga ke? Rasa-rasanya macam tak… Entahlah…

Anyways, need help on this one—

Ni pun memang ilusi optik… Tapi… Ni gambar apa sebenarnya erk…?

2 Respons to “Ilusi Optik”

  1. perempuan bertudung sedang menadah tangan berdoa.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: