Hari Abah Moga Cepat Sembuh

Memula ingat ke tak ada apa-apa. May be dia orang lupa. But it’s okay. They’re just kids… heheheh… But then…!

Ekekekeke… Kad buatan sendiri… Putera Puteri beta yang dikasihi ada kat sini hari ni… It’s the thoughts that counts… Hadiah tak ada ke….? Uhuk…!

Dan isi di dalamnya… Errr… Ambil dari mana wordings ni weh…? Ekekeke… Tapi tu abah ke? Kenapa pakai kain pelikat je…?

Tapi aku dah lama tak makan kek feveret yang memang jarang-jarang sangat aku dapat makan. Biasanya setahun sekali je — ice cream cake! Kalau boleh yang ada almond. Nak beli sendiri pun tak mampu sekarang. Takkan nak expect kids suruh beli pulak kan? May be next week lepas gaji aku nak cari. Mmmmm… ice cream cake!

Maceh Putera Puteri beta… It’s not easy, but it’s worth it! Luv you all! Luv you all!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: