Paradigma

Nonton Anugerah Blockbuster tadi. Tunggu punya tunggu punya tunggu sampai ke sudah tak ada pun…? Mana Diana Amir? Alaaaa… So far my feveret. Sebab dia jarang pakai mekap… ekekekekekekeke… Dan naturally beauty and sweet gitu… Kan? Suka hati akulah… Mata aku… Cet!

Dan Neelofa datang bersama Hans Isaac. Hmmm… Dan AC Mizal sindir menyindir. Tak takut kena saman ke…? Isy isy isy… Zizan membuktikan dia popular. Tapi dalam komen selepas menang dia sebut juga peminat SMS atas dasar kualiti. Yana menang as expected. Tapi mana Wawa Zainal erk?

Mejar (K) David Teo dapat Anugerah Khas PFM. Memang layak. Melahirkan lebih ramai seniman dan seniwati serta pembikin filem generasi baru. Penerbit filem Melayu lain tak nak ikut jejak langkah ke? Ambillah aku berlakon jadi bapak… eheks…!

Eh…? Apa pasal aku sibuk jadi pengulas ni…? Ekekekeke… Baik aku stop sekarang. Maceh misi sebab tolong carikan line. Dah sampai mana dah tu?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: