Yang Kat Atas Nampak Tak?

Ni gambar pagi tadi. Ni jerebu atau kabus erk? Tapi sepanjang lebuh raya menghala ke lokasi dalam gambar tu memang nampak wap-wap putih terapung-apung atas tanah kat semak-samun dan belukar tepi lebuh raya tu. Kabus atau jerebu? Anyways, harap-harapnya kabuslah sebab ni kawasan airport kan? Atau at least kat atas sana visual lebih clear kut berbanding di bawah ni? Kalau kat bawah ni macam tak berapa nampak, pilot aircraft kat atas sana nampak tak? Kengkawan pilot Capt. B dan Capt. E yang kemudi A380 nampak tak?

Kalau jerebu, maknanya puncanya datang dari negara sendirilah erk? Ke bukan? Masih kena pakai topeng ke? Lemaslah weh… Macam mana nak comolot nih…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: