Lord of the Runways

Ala-ala Lord of the Rings: The Two Towers. Ni air control tower KLIA. Yang hujung sana nun air control tower KLIA2. Katanya KLIA2 tu control tower paling tinggi. Hati-hati jangan tinggi sangat. Nanti dilanggar pesawat.

Dan hari tu pergi ke Hilton KL. Antara bangunan yang tinggi juga kat KL Sentral tu. Ada makan ofkoz. No wonder lemak keliling pinggang di dah nampak macam hos paip bomba. Kompeni dapat award. Ooo… award ni erk? Janji aku dapat makan favourite food! Ekekekeke… Tah haper-haper aku ni.

Tu! Hujung sana tu Gunung Kinabalu. Nampak tak? Yang kau orang heran tengok plate kereta KL kat KK tu kenapa? Abjad K datang dulu sebelum L kan?

Anyways, hari ni kena fly lagi. Kota Kinabalu BKI. Nanti hari Jumaat aku balik sini erk. Adoi laaa… pergi dan balik nak cross Laut China Selatan tu… Adoi… Adoi… Adoi laaa…! Tinggi weh! Tinggi tak apa… yang bawah tu. Dalam weh! Entah ada apalah kat dalam tu…

Kut-kut kat KK nanti boleh dinner kat sini lagi. But then again, dinner kat mana pun tak kisahlah kat KK tu. Honestly cita rasa makanan kat belah-belah sana tak menepati cita rasa aku. Tak boleh cari bini orang Sabah la kan? Kan? Bukan ke? Ke?

Anyways, kali ni ke BKI untuk kerja yang aku tak pernah buat sebelum ni. Don’t really know what to expect, but then, that’s the interesting part, isn’t it? Harapnya things go smoothly. Dua tiga kepala dah aad kat sana. Kau orang jangan buat sesuatu yang akan buat kau orang menyesal di kemudian hari tau. Maka tunggulah aku sama, nescaya kau orang takkan menyesal… ekekekeke… Aiyaaarrrkkksss…!!!

2 Respons to “Lord of the Runways”

  1. Peh. Kasi panjat la Gunung Kinabalu tu. Kalau bukit dah macam biasa dah. Ngeh ngeh ngeh…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: