Selesai Sudah Bah Di Sini Ituk…

Terbang lagi ke Kota Kinabalu petang Khamis hari tu. Dua malam aku kat sana. Hotel best. Pan Pacific Sutera Harbour. Ke Sutera Harbour Pan Pacific? Eh? Pan Sutera Pacific Harbour? Harbour Pan Sutera Pacific? Sutera Pan Harbour Pacific? Alah… apa-apa ajelah… Eheks…

So what did I learn? Kalau nak tinggal kat hotel Sutera Harbour ni, make sure sewa kereta. Nak pergi makan malam tu aku jalan kaki pergi dan balik. By the time aku balik hotel dah lapar semula. Adoi laaa… Dan duit? Hmmm… Kena lebat. At least credit card. Dan apa yang dicari? Layanan mesra dan bagus? Ekekekekekekeke… advice: pergi makan kat restoran halal dan murah tepi hotel Megah d’Aru and you’ll wonder why the heck hotel ni tak ambil je bebudak restoran ni kerja kat situ instead of yang sedia ada tu…. Puwihhh…!

Oya… aku suka swimming pool sini. Tepi laut. Buka sampai jam 9:00 malam. Tapi keliling pool pub jual arak. So, dah mabuk, terjun kolam. Kalau tak terjun kolam, naik ke bilik beromen… Aharks!

Aku akan datang semula? Well… ingat aku ni orang kaya ke haper? Kalau duduk sini free tak apa… hehehehehe… Walaupun salah sorang sahabat aku berprinsip takkan ambil barang free, katanya. Tak apa, kalau dia dapat, pass kat aku je. Prinsip aku, the cheaper, the better, and the cheapest you can get is free…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: