Archive for the Iklan Category

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2012 PWTC

Posted in Bahasa, Iklan, Novel on 28 April 2012 by Najwa Aiman

Hari/Jam

10.00am-4.00pm

4.00pm-9.00 pm

27 April 2012 (Jumaat)

Haslinda Ismail

28 April 2012 (Sabtu)

Haslinda Ismail

Najwa Aiman

29 April 2012 (Ahad)

Najwa Aiman

Haslinda Ismail

1 Mei 2012 (Selasa)

Najwa Aiman

Zuraidah Othman

5 Mei 2012 (Sabtu)

Najwa Aiman

Zuraidah Othman

6 Mei 2012 (Ahad)

Haslinda Ismail

Zuraidah Othman

Kepada Makhluk Yang Aku Cintai

Posted in Feminin, Iklan, Pendidikan, Sosial on 5 Mac 2012 by Najwa Aiman

Kepada makhluk Allah SWT yang paling cantik dan indah… Sungguh this is GOOD for YOU. Buat pertahan diri daripada orang jahat. Pertahan diri daripada aku sendiri pun tak apa… uhuk!

Klik untuk besarkan. Kalau berminat untuk course ni sila telefon Ms Aisyah tau. Jangan telefon aku. Aku bagi intercourse je.

Seriously, this is good for you!

Nak Beli Kereta?

Posted in Iklan on 29 Januari 2012 by Najwa Aiman

Aku just tolong Phatlee yang tolong abang dia jual kereta abang dia yang nak ke Sudan. Honda City IDSi. Tengok blog dia kat sini. Terpanggil nak tolong iklankan sebab aku memang pernah suka Honda City! Ekekekekeke… Tapi aku tak boleh belilah sekarang ni… Adoi laaa…

  • Honda City 1.5 (A) i-DSI
  • Year made 2007 (latest facelift before current City)
  • 7 speed CVT auto transmission
  • Standard condition, except for sport rim change, exhaust tailpipe trim and tint fitment Well periodic maintained Price – RM54,999 negotiable
  • For further info or to view the car, please feel free to contact seller at 012-3100644 (Isba).

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2011

Posted in Bahasa, Iklan, Novel on 16 Disember 2010 by Najwa Aiman

22 April 2011 – 1 Mei 2011

Maklumat di Facebook

Maklumat di Twitter

Kacang Bandung

Posted in Iklan, Santap on 19 Oktober 2010 by Najwa Aiman

Pernah makan kacang ni? Diimport dari Indonesia. Secara spesifiknya, kata pengimport, dari Bandung, Indonesia. Lazat katanya. Maka aku pun cubalah. Excuse me, nak cuba bukannya boleh kunyah dan telah segenggam dua. Pengimport suruh ambil sebalang. Tu dia…! RM15.00 hengget! Nak cuba puya pasal.

Tapi tak apalah sebab aku pun memang suka mengunyah kacang sambil lepak-lepak dan romen-romen (togok-togok dah tak ada lagi sekarang… tengkiyu). Aku pun ambil sebalang. Guess what? Memang lazat! Memang sedap! Dan guess what lagi? Tadi aku telefon pengimport tu. Nak lagi! Kali ni aku order dua balang!

Kau orang nak try? Rupa-rupanya ada blog tentang kacang ni, dibangunkan oleh pengimport tu. Pergilah bertandang ke kacangbandung’s blog. Tengok je tak menjadi. Aku suggest beli sebalang dulu. Percayalah! It’s worth RM15.00 tu!

Baru kacang je tu… Pengimport ni tak terfikir ke nak import awek Bandung pulak? Mesti lazat juga tu! Aiyaaarrrkkk…!

Majlis Makan Malam Jubli Emas SKPJ 2010

Posted in Iklan on 4 September 2010 by Najwa Aiman

Update 1 September 2010:

JAMUAN MAKAN MALAM JUBLI EMAS SKPJ
16 OKTOBER 2010
ARMADA HOTEL

Harga 1 meja (3 kategori):
(a) RM800.00
(b) RM1,000.00
(c) RM1,300.00

Harga 1 tempat duduk: RM80.00

Kaedah Bayaran:

(1) Bank in ke akuan UOB Berhad A/C num: 34630118041 dan hantar salinan slip @ fax ke SKPJ @ 03-77830051 attn. Cikgu Marina;

~ ATAU ~

(2) Cek atas nama “PIBG SK PETALING JAYA” diserah tangan atau pos ke-
PIBG SK PETALING JAYA
LORONG MASJID I (3/69-I)
46000 PETALING JAYA
SELANGOR.
Attn: MARINA BADZLY (S/USAHA PIBG)

Maklumat lanjut di Facebook SKPJ atau di halaman khas SKPJ di Khayal ni gak.

Bookfest Terbesar Asia

Posted in Bahasa, Iklan on 30 Ogos 2010 by Najwa Aiman

Baru sat tadi dimaklumkan oleh rakan ofis yang comel ayu tetapi dah jadi bini orang (adusss… kecewa…) tentang hal ni—

Katanya di Dewan 1 – 6 KLCC. Rasa-rasanya KLCC tu ialah Kuala Lumpur Convention Centre kut? Kan? Bukan ke? Ke?

Karnival Jubli Emas SKPJ Update

Posted in Iklan on 26 Jun 2010 by Najwa Aiman

Update 26 Jun 2010: Majlis Makan Malam akan diadakan di Armada PJ. Bayaran ialah sebanyak RM100 seorang dan boleh dibuat melalui deposit ke akaun Bank UOB atas nama PIBG SK PETALING JAYA. Sila maklumkan tentang pembayaran tersebut dengan faks (03-77830051). Untuk menghantar softcopy slip deposit secara emal, sila hantarkan ke ellzena@yahoo.com.

Maklumat lanjut di Facebook SKPJ.

Karnival Jubli Emas SKPJ 1960 – 2010

Posted in Iklan, Nostalgia on 10 April 2010 by Najwa Aiman

Sedang dirancang dan dikelolakan oleh PIBG SKPJ sesi 2010. Tentative Sabtu, 30 Oktober 2010. Karnival di premis SKPJ, dinner di hotel yang akan dimaklumkan kelak. Maklumat lanjut di Karnival Jubli Emas SKPJ di Facebook SKPJ. Boleh klik lencana. Masih ingat lencana SKPJ? Eheks… Semua graduan, mantan guru serta kakitangan SKPJ… jom heboh!!!

Duty ke 3, Hari ke 9

Posted in Hiburan, Iklan, Novel on 27 Mac 2010 by Najwa Aiman

Ya… Shila dah semakin dewasa. Tapi dia tetap comel! Sesungguhnya gadis yang dah ada parking bay kat tempat tertutup dalam perasaan aku ni memang comel dan jelita di mata beta… Ohhh… Huh? Aiseymen…! Dia datang dengan mak dia daaa… alahai… Pe kabar mak… cik… eh…?

Anyways, pagi tadi Ujang ada. Seperti biasa, kita orang akan berjemaah asap. Kali ni Ujang kata aku yang jadi imam, dia jadi makmum. Dan seperti biasa, Ujang gulung pakai tangan jek.

Jam 4:00 PM seharusnya Lisa Surihani datang. Semalam dah contact Lisa. Dah pesan bebaik kat dia, demi untuk menjaga reputasi dan nama baik dia di persada seni, maka dia wajib buat-buat tak kenal dengan aku nanti walaupun melintas depan aku. Dia mesti sedaya upaya tahan perasaan dia yang membuak-buak nak peluk dan cium aku tu sebab tempat tu tempat awam. Ramai peminat dia dan pembaca novel lain akan nampak dan akan tahu dengan mudah betapa kami saling menyintai dan antara kami dia cinta aku lebih. Aku tak mau nanti masuk surat khabar tentang kisah betapa dia teramat cintakan seorang penulis novel picisan… yakni akulah tu. Aku tak tergamak kerjaya seninya hancur luluh demi aku… Ohhh… Tidak sayang… Tidak sekali-kali!

Namun aku yakin bahawasanya sebagai seorang pelakon berbakat dan hebat, tak kurang juga cun melecun melekat, Lisa pasti berjaya berlakon seolah-olah saling tak kenal dengan aku bila dia datang ke booth CESB nanti. Aku yakin sangat! Lakonannya pasti berkesan dan nampak teramat sungguh realisitk yang dia kononnya tak kenal aku. Oh! Sungguh hebat kekasih aku ni!

Tapi dia tak jadi datang tadi… Semua orang tak tahu kenapa… Kekasih dia aje yang tau… Ohhh… kami bernasib baik. Cinta kami masih dapat diselamatkan daripada diketahui umum… ohhh…